ARCHITECTUUR & BOUWBEGELEIDING

Dienstverlening

het ontwerpen, begeleiden en verzorgen van:

  • verbouwing, aanbouw, uitbouw, interieur, restauratie en renovatie;
  • vergunning, aanbesteding en bouwbegeleiding van uw project;
  • bouwkundige keuring / architectonisch haalbaarheidsonderzoek met kostenindicatie.
  • het haaghuis: gezond, duurzaam en behaaglijk wonen in het “jaren 30 huis” van déze eeuw.

Contact


Duurzame architectuur voor uw huis

optimaal en toekomstgericht

Architectuur is voor ons duurzaam als deze optimaal de ruimte laat voor veranderingen in het leven van bewoners, toekomstige functies en technieken. Eeuwenoude huizen en huizen uit de jaren 30 van de vorige eeuw genieten niet voor niets een grote populariteit en hebben veel navolging gekregen. Deze huizen worden gekoesterd en zijn daardoor per definitie duurzaam. 

precisie, eenvoud en comfort

De architectuur van uw huis ontwerpen we met respect voor historie en omgeving. Inspiratie doen we zowel lokaal als wereldwijd op: We combineren Zwitserse precisie, Japanse eenvoud en Scandinavisch  comfort met Hollandse creativiteit. 


“Het interieur beweegt met u mee”

zeer persoonlijk

Interieur van uw huisHet interieur van uw huis is zeer persoonlijk. We bespreken graag met u hoe uw (beoogde) huis kan aansluiten op uw smaak en manier van leven. Een keuken ontwerpen we naar hoe u kookt, een heel huis naar hoe u woont. Bovendien houden we rekening met praktische zaken, zoals de routing in huis en een plek voor bijvoorbeeld een toekomstige lift, zodat uw huis “met u mee kan bewegen”.
Wij denken met u mee en ontwerpen voor u het interieur van uw huis, inrichting en meubels. We regelen de interieurbouwers, meubelmakers en installateurs. En we weten de goede licht-, meubel-, stoffering-, keuken- en badkamerleveranciers te vinden.


Monumentale huizen en rijksmonumenten

in oude luister

Renovatie en restauratie Den HaagRenovatie behelst het compleet vernieuwen en verbeteren van een huis. Restauratie het in oude luister herstellen van een monumentaal pand. We combineren restauratie en/of renovatie in één moeite door met het interieurontwerp.

monumentenzorg

Als uw huis een rijksmonument betreft doen we dit in goed overleg met u en Monumentenzorg. Zie bijvoorbeeld ons project “RESTAURATIE EN INTERIEURVERBOUWING DEN HAAG”.


Een prachtig huis op ’t oog?

Wij verrichten de bouwtechnische keuring!

Direct na de keuring ontvangt u een keuringsrapport met een overzicht van de gebreken inclusief een indicatie van de herstelkosten. De keuring laat zich goed combineren met een architectonisch vooronderzoek en/of haalbaarheidsstudie. Ook als u uw eigen huis wilt verkopen, of groot-onderhoud wilt laten uitvoeren, krijgt u meer inzicht door het eerst te laten keuren.

Architectuur & Bouwbegeleiding

Expertise in huis architect - bouwbegeleider

Uitgelicht

Vragen?