OVER HAGUE architects

Architectuur en interieurontwerp voor uw huis

Maatwerk en waardevolle luxe

HAGUE architects is een professioneel netwerk-architectenbureau gevestigd in Den Haag, dat maatwerk en waardevolle luxe levert. Wij ontwerpen en begeleiden interieurs, verbouwingen, restauratie, renovatie en nieuwbouw in eigen beheer (zelfbouw / particulier opdrachtgeverschap) van woonhuizen. Ons doel is u meer invloed te laten uitoefenen op uw eigen woonomgeving en er een heel mooie plek van te maken, precies zoals u het hebben wil.

Onafhankelijk

Wij beperken uw risico’s door bijvoorbeeld bij aankoop van uw huis, appartement of kavel een bouwkundige keuring en/of een architectonisch haalbaarheidsonderzoek te verrichten. Bovendien adviseren we u onafhankelijk met betrekking tot financiers, aannemers, verzekeringen en subsidies.

Optimaal inzicht in het ontwerp

U ziet meteen hoe het gaat worden en wat het gaat kosten. Dit is mogelijk omdat wij gebruik maken van slimme ICT: een BouwInformatieModel (BIM). Hierin wordt het driedimensionale computermodel van uw woning (de vroegere tekeningen) gekoppeld aan uitgebreide databases met productinformatie. Vervolgens genereren we de tekeningen, beelden (3d), hoeveelheden, energieprestatie en kosten uit het BIM. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Trots op uw huis

Het liefst zijn wij betrokken bij het gehele ontwerpproces: van schets tot en met uitvoering, van landschap tot en met detail. En werken we door aan het ontwerp totdat het niet beter kan. Na oplevering zijn onze opdrachtgevers dan ook trots op hun huis. Zij laten dit graag aan u zien, zodat u een goed beeld krijgt van de kwaliteit die HAGUE architects u biedt.

Slideshow


Alex Goedemans, architect  Alex Goedemans, HAGUE architects

Het liefst ontwerp ik aan huizen en buurten, onlosmakelijk verbonden met stad of dorp. “Architect” is voor mij niet zozeer een beroep, maar wat ik ben: als kind was ik al in de weer met karton om huizen en steden te bouwen voor mijn Playmobil figuren.
Afgestudeerd aan de TU Delft in 1996, met een eervolle vermelding en publicatie, heb ik eerst ruim 10 jaar expertise opgedaan bij twee van Nederlands grootste architectenbureaus, om begin 2007 mijn eigen bureau “HAGUE architects” te beginnen, in Den Haag. Mijn brede architectuur oriëntatie en zin om te reizen leiden tot nationale én internationale opdrachtgevers en samenwerkingen.

ir. Alex Goedemans, architect bna
linkedin-icon


Contactinformatie

 +31(0)6 207 22 804  of  +31(0)70 363 74 67
 info@haguearchitects.nl
 alexgoedemans
 Hongarenburg 127
       2591 VK Den Haag

Architectuur & Bouwbegeleiding

Expertise in huis architect - bouwbegeleider

Uitgelicht

Vragen?