OVER HAGUE architects

HAGUE’S architectuur

optimaal en toekomstgerichtjaren 30 huis van deze eeuw?

Architectuur is voor HAGUE duurzaam als deze optimaal de ruimte laat voor veranderingen in het leven van bewoners, toekomstige functies en technieken. Niet voor niets zijn eeuwenoude huizen en jaren 30 huizen ook zo populair. Deze huizen worden gekoesterd en zijn dus per definitie duurzaam.

precisie, eenvoud en comfort

Huis en interieur ontwerpen we met respect voor historie en omgeving. Hierbij laten we ons zowel lokaal als wereldwijd inspireren: we combineren Zwitserse precisie, Japanse eenvoud en Scandinavisch comfort met Hollandse creativiteit.

complete dienstverlening

We ontwerpen niet alleen, maar we kunnen u het complete traject uit handen nemen: van het aanvragen van de omgevingsvergunning en de aanbesteding tot en met de bouwbegeleiding.

Slideshow


“Het interieur beweegt met u mee”

heel persoonlijkInterieur van uw huis

Natuurlijk is het interieur van uw huis heel persoonlijk. Wij denken met u mee hoe uw (beoogde) huis kan aansluiten op uw smaak en manier van leven. Zo ontwerpen we een keuken naar hoe u kookt, een heel huis naar hoe u woont. Bovendien houden we rekening met praktische zaken, zoals de routing in huis en een plek voor bijvoorbeeld een toekomstige lift, zodat uw huis “met u mee kan bewegen”. De beleving van de ruimte door gebruik, zichtlijnen, licht en kleur staat hierbij voorop.


Monumentale huizen en rijksmonumenten

in oude luisterRenovatie en restauratie Den Haag

Renovatie behelst het compleet vernieuwen en verbeteren van een huis. Restauratie het in oude luister herstellen van een monumentaal pand. We combineren restauratie en/of renovatie in één moeite door met het interieurontwerp.

monumentenzorg

Als uw huis een rijksmonument betreft doen we dit in goed overleg met u en Monumentenzorg. Zie bijvoorbeeld ons project “RESTAURATIE EN INTERIEURVERBOUWING DEN HAAG”.


Een prachtig huis op ’t oog?

Keuring met kostenindicatie!

Wij beperken uw risico’s door bij aankoop van uw huis een bouwkundige keuring te verrichten. Direct na het onderzoek ontvangt u een rapport met een overzicht van de architectuurwensen en eventuele gebreken, inclusief een kostenindicatie. De keuring laat zich goed combineren met een architectonisch haalbaarheidsonderzoek. Ook als u uw eigen huis wilt verkopen, of groot-onderhoud wilt laten uitvoeren, krijgt u meer inzicht door het eerst door ons te laten onderzoeken.


Alex Goedemans, architectHAGUE architect Alex Goedemans

de oprichter van het bureau

Het liefst ontwerp ik interieurs, huizen en buurten. Bovendien ben ik graag betrokken bij het gehele ontwerpproces: van schets tot en met uitvoering, van landschap tot en met detail. Afgestudeerd aan de TU Delft in 1996, met een eervolle vermelding en publicatie, heb ik eerst ruim 10 jaar expertise opgedaan bij twee van Nederlands grootste architectenbureaus, om begin 2007 mijn eigen bureau “HAGUE architects” te beginnen.

ir. Alex Goedemans, architect bna
linkedin-icon


Contactinformatie

 +31(0)6 207 22 804  
 info@haguearchitects.nl
 (tijdelijk adres) Machiel Vrijenhoeklaan 450 – H183, 2555 NW Den Haag

Over HAGUE

architect - bouwbegeleider

uw project

+316 207 22 804

Of:

mail ons

Meer over HAGUE