OVER HAGUE architects

architectuur

duurzaam en toekomstgerichtjaren 30 huis van deze eeuw?

Architectuur is toekomstgericht als deze ruimte laat voor veranderingen in het leven van bewoners zonder aan schoonheid in te boeten. Logisch dus dat eeuwenoude huizen en jaren 30 huizen zo populair zijn. Deze huizen worden gekoesterd en zijn alleen daarom al duurzaam.

precisie, eenvoud en comfort

Huis en interieur ontwerpen met respect voor historie en omgeving en hieraan extra betekenis geven, dat is de bouwkunst. Bouwkunst die zich bovendien zowel lokaal als wereldwijd laat inspireren en bestaat uit een combinatie van precisie, eenvoud en creativiteit.

complete dienstverlening

Complete dienstverlening garandeert een hoogwaardige ontwerp, en het realiseren hiervan door middel van aanbesteding en bouwbegeleiding.

Slideshow


Interieur

heel persoonlijkInterieur van uw huis

Natuurlijk is het interieur van uw huis heel persoonlijk. Hoe sluit uw huis aan op uw smaak en manier van leven? Bovenal zijn de beleving van de ruimte, zichtlijnen, licht en kleur bepalend voor het interieur. Zij gaan namelijk een symbiose aan met praktische zaken, zoals de routing in huis en een plek voor bijvoorbeeld een toekomstige lift, zodat uw huis “met u mee kan bewegen”.


Monumentale huizen en rijksmonumenten

in oude luisterRenovatie en restauratie Den Haag

Renovatie behelst het compleet vernieuwen en verbeteren van een huis, en restauratie het in oude luister herstellen van een monumentaal pand. Restauratie en/of renovatie laten zich in één moeite door combineren met het interieurontwerp.

monumentenzorg

Als uw huis een rijksmonument betreft gaat het ontwerpproces in goed overleg met u en Monumentenzorg. Zie bijvoorbeeld “RESTAURATIE EN INTERIEURVERBOUWING DEN HAAG”.


Bouwkundige keuring

haalbaarheidsonderzoek en bouwkundige (contra-)expertise

U beperkt uw risico’s door bij aankoop van uw huis een bouwkundige keuring te laten verrichten. Direct na het onderzoek ontvangt u namelijk een rapport met een overzicht van de gebreken, inclusief een kostenindicatie. Bovendien laat de keuring zich goed combineren met een architectonisch haalbaarheidsonderzoek. Ook als u uw eigen huis wilt verkopen, of groot-onderhoud wilt laten uitvoeren, krijgt u meer inzicht door het eerst te laten onderzoeken.


Alex Goedemans, architectHAGUE architect Alex Goedemans

de oprichter van het bureau

Afgestudeerd aan de TU Delft in 1996, met een eervolle vermelding en publicatie, heb ik eerst ruim 10 jaar expertise opgedaan bij twee van Nederlands grootste architectenbureaus. Vervolgens ben ik begin 2007 mijn eigen bureau “HAGUE architects” begonnen. Hier breng ik mijn artistieke verbeelding en bouwkundige expertise samen in een scala van architectuur, interieurs, renovaties en onderzoeken. Het liefst ben ik betrokken bij het gehele ontwerpproces: van schets tot en met uitvoering, van landschap tot en met detail, om samen met bouwpartners voortreffelijk maatwerk in architectuur en interieur te leveren.

ir. Alex Goedemans, architect bna
linkedin-icon


Contactinformatie

 06 207 22 804  
 info@haguearchitects.nl
 Graaf Florislaan 11, 2553 DW Den Haag

Over HAGUE

architect - bouwbegeleider

uw project

+316 207 22 804

Of:

mail ons

Meer over HAGUE